KABINESCOOTERE TIL ALLE BEHOV

Varsø fremviser altid de kabinescootere, du ønsker at se, der hvor du ønsker det. Uanset om det er hjemme eller på arbejdspladsen

Gratis og uforpligtende fremvisning hos dig

3 års garanti

Service og reparation
hos dig

Viser alle 3 resultater

Service og reparation
hjemme hos dig*

*Gælder Jylland og alle brofaste øer

3 års garanti og nedbrudsgaranti

Kvalitet til hverdagen. Hos Varsø holder vi, hvad vi lover. Når du køber en el scooter hos os, får du en kvalitetsscooter, der er bygget til at klare hverdagens udfordringer for dig. Køretøjet holder til lidt af hvert og i mange år. Skulle du opleve en skade eller nedbrud, står vi klar indenfor 48 timer til at få dig godt kørende igen. Du skulle nødig misse dit ugentlige bankospil eller en tur i supermarkedet efter ugens bedste tilbud.

Som ethvert andet køretøj, biler, scooter, cykler osv., kræver elscooteren også, at du vedligeholder den. Det kan du komme omkring på simpel vis ved at booke os til service af din elscooter. Vi kommer naturligvis ud til dig og klarer det på kort tid. Vi anbefaler, at du får et årligt serviceeftersyn, for at vedligeholde din elscooter og sørge for den til enhver tid er sikker at køre på.

Køb en Varsø el scooter og gør en god investering i kvalitet til din hverdag.

 

Kabinescooter – bliv godt kørende med Varsø

Drømmer du om en nem og prisfornuftig måde at komme omkring på? En kabinescooter er et oplagt alternativ til bil eller traditionel scooter. Du får en billigere løsning end bilen, og et mere komfortabelt transportmiddel end scooteren. Om du er ung, middelaldrende eller senior, kan kabinescooteren meget vel være det rette valg for dig. Den er oplagt, når du ikke har kørekort til bil, men besidder et knallertkørekort. Ligesom den giver mening at investere i, hvis du ønsker et mere luksuriøst transportmiddel end elscooteren. 

Varsø forhandler kvalitets kabinescootere, der gør dig godt kørende. Du får god kvalitet, høj komfort og flot design. Det behøver bestemt ikke se kedeligt ud, når du triller afsted i en kabinescooter. Den kan sagtens være smart at se på. Lige så smart den kan være, lige så behagelig er den at køre i. I modsætningen til en klassisk scooter sidder du indendørs i læ for vind og vejr og med god varme (afhængig af modellen). 

Vil du vide mere om vores kabinescootere? Kontakt os for at booke en gratis og uforpligtende fremvisning. 

Kabinescooteren giver dig høj komfort og stor bekvemmelighed

Vil du fra A til B på en nem og bekvemmelig vis? Uden at det skal koste dig en formue? Kabinescooteren er det perfekte valg. Denne er langt billigere at investere i end en mindre bil, den kører langt på en opladning og så er den nem at finde en parkeringsplads til – den kan med sin kompakte størrelse klemmes ind hvor som helst. 

Der kan være flere årsager til, at en kabine scooter giver mening for dig. Måske er du oppe i årene og har ikke det store behov for at komme ud at køre hele tiden. I så fald kan en bil virke som en dyr og unødvendig investering. Men hvis du f.eks. har langt til offentligt transport, kan det være rart at have din egen transportmulighed. Det er her, vores kabinescooter kommer ind i billedet. Den kører ikke så hurtigt som en bil, men er helt sikkert hurtigere i km pr. time, end hvad du kan træde dig frem til i pedalerne på en cykel. Bedst af alt sidder du indenfor og skal ikke trækkes i regntøj, når du skal ud for at køre en lille tur. 

Hvor langt kører den på literen? Varsø kabinescootere er eldrevne og nemme at lade op. Afhængig af hvilken model du vælger, kan den køre rigtig langt på en opladning. 

Derfor skal du vælge en Varsø kabinescooter

Kabinescootere er blevet populære – ikke kun blandt seniorer, men også hos de unge og de middelaldrende. Der er mange, der ønsker et prisfornuftigt og mere praktisk alternativ til bil, scooter, cykel osv. Men hvorfor lige vælge en Varsø model? Det skal vi sige dig. Vores kabinescootere er:

  • Eldrevne og kører langt på en opladning
  • Er prisfornuftige men af høj kvalitet
  • Nemme at betjene og billige at oplade
  • 3- og 4-hjulede og med en fart på op til 45 km/t
  • Af høj kvalitet og med 3 års garanti
  • Med nedbrudsgaranti indenfor 48 timer
  • I flot design og med praktiske detaljer 

Du kan se meget mere om de forskellige modeller her på hjemmesiden. Vi du se din kommende kabinescooter på tæt hold, kan du booke en gratis og uforpligtende fremvisning. Vi kommer ud til dig og præsenterer køretøjet og lader dig prøvekøre scooteren, hvis du har lyst til det. 

Hvilke regler gælder der for kabinescootere?

Kan alle købe en kabine scooter? Hvad kræver det at køre den? Gælder der andre specielle regler? Inden du investerer i dette køretøj, skal du naturligvis være klædt godt på i forhold til de gældende love. Dem ridser vi op for dig her:

Du skal være min. 15 år gammel for at føre en kabinescooter

15-18 årige skal have knallertkørekort for at føre en kabinescooter

Er du fyldt 18 år før den 19. januar 2013, behøver du ikke et knallertkørekort 

Er du fyldt 18 år efter den 19. januar 2013, hvor nye regler trådte i kraft, kræver det et lille knallertkørekort, hvis du ikke i forvejen har kørekort til bil, motorcykel eller stor knallert

Du skal, når det er muligt, holde dig til cykelstierne. Du må ikke køre på motortrafikveje og motorveje. 

Altid 3 års garanti på din kvalitetsscooter 

Din kabine scooter skal holde i mange år. Det kræver et køretøj af god kvalitet, men også effektiv service og reparation. Alt dette tilbyder vi dig hos Varsø. Vi forhandler udelukkende kvalitetsscootere og tilbyder godkendt service og reparation udført med stor omhyggelighed. Vi foretager naturligvis service og reparation hos dig, så det er nemt og bekvemmeligt. Reparationen og besøget er gratis, hvis skaden er dækket af den 3 års garanti, vi yder. 

Drømmer du om kvalitet til hverdagen? Invester i en Varsø kabine scooter, og bliv godt kørende til en fornuftig pris.