EL-SCOOTERE TIL ALLE BEHOV

Varsø fremviser altid de el-scootere, du ønsker at se, der hvor du ønsker det. Uanset om det er hjemme eller på arbejdspladsen

Gratis og uforpligtende fremvisning hos dig

3 års garanti

Service og reparation
hos dig

Viser alle 9 resultater

Service og reparation
hjemme hos dig*

*Gælder Jylland og alle brofaste øer

Garanti & service

Kvalitet til hverdagen. Hos Varsø holder vi, hvad vi lover. Når du køber en el scooter hos os, får du en kvalitetsscooter, der er bygget til at klare hverdagens udfordringer for dig. Køretøjet holder til lidt af hvert og i mange år. Varsø giver 3 års komponentgaranti på alle vores el-køretøjer.
Går eksempelvis din motor i stykker, eller der opstår en anden fejl, så udbedrer vi fejlen helt uden beregning, jf. garantiordningen.
 
Som ethvert andet køretøj, biler, scooter, cykler osv., kræver elscooteren også, at du vedligeholder den.
 Det kan du komme omkring på simpel vis ved at booke os til service af din elscooter. Vi kommer naturligvis ud til dig og klarer det på kort tid. Vi anbefaler, at du får et årligt serviceeftersyn, for at vedligeholde din elscooter, opretholde din garanti og sørge for den til enhver tid er sikker at køre på.
 
Køb en Varsø el scooter og gør en god investering i kvalitet til din hverdag.

 

Varsø el-scooter – kvalitet hele vejen rundt 

El-scooteren er seniorernes foretrukne køretøj. Hos Varsø forhandler vi el-scootere af høj kvalitet og i alle prisklasser. Vi sælger kvalitet til hverdagen og med vores el scootere får du et transportmiddel, der gør din hverdag langt nemmere. Opdag alt fra en praktisk rejse elscooter, til en klassisk 3-hjulet el scooter, som er god til små køreture, eller en luksus model affjedret på fire hjul, perfekt til et mere kuperet terræn. Alle er de med 3 års garanti, så du er dækket ind, hvis en skade opstår i denne periode. Her kommer vi indenfor 48 timer og gør din scooter køreklar igen. Dette gælder uanset, om det er en fejl dækket af garantien eller en skade sket på anden vis. 

 

Bliv godt kørende, hvis du ikke er godt gående

Kan bentøjet ikke lægge lige så mange km bag sig, som de engang kunne? Har du været ude for et uheld? Døjer du med sygdom? Den eldrevne scooter er en god investering, uanset om du er senior eller dårligt gående af andre årsager end alder og kommer til at være det i en længere periode. Du er fri for at kæmpe dig afsted eller melde fra til arrangementer, hvor man skal gå en længere strækning. Ligesom du kan komme ned og handle igen uden besvær. 

Hvad er fordelene ved en el scooter? Frem for en stok, rollator eller en el-kørestol? Du kan godt krydse de to første af listen, for er du virkelig dårligt gående, hjælper stok og rollator ikke særlig meget. El kørestolen er et godt valg for mange handicappede og gangbesværede. Den kører dog ikke så hurtigt og er derfor ikke lige så trafikvenlig, som el scooteren er. På el scooteren kan du føle dig mere sikker i trafikken, ligesom du har plads til indkøb i kurven foran. Det er mere et transportmiddel, hvor el kørestolen er et hjælpemiddel. 

Hvad med sikkerheden? Du kan altid føle dig tryg på din elscooter. Tjek sidespejlene for at holde øje med trafikken bag dig – du skulle nødigt komme i karambolage med en cyklist. Brug blinklys til at signalere til bilister, når du krydser vejen. Og husk på, at du kun kan køre mellem 12 og 15 km/t, at el scooteren har gode bremser, en solid kofanger og at man sjældent hører om uheld på denne type køretøj. Med lys på bliver du lagt mærke til, og idét du ikke kører så hurtigt, er det nemt at bremse for andre i trafikken. 

 

Kom fra A til B med 6-15 km/t

El scootere er populære transportmidler for ældre og svært gående. Det er de af flere årsager. De er komfortable at sidde på, og du behøver ikke drøne afsted med lynets hast. Alligevel har du lidt fart under hjulene og kan lettere komme frem, end hvis du skulle gå med støtte. 

I vores sortiment finder du flere smarte el scootere. Bestil en fremvisning, og oplev smarte funktioner som:

 • Fart på op til 15 km/t
 • Op til 40 km på en ladning
 • Mulighed for at opgradere batteriet (kør længere på en ladning)
 • Solide kofangere
 • Højtaler med Bluetooth
 • Sæde med nakkestøtte og armlæn
 • Kurv foran
 • Sidespejle
 • Blinklys og bremselys
 • Aftageligt sæde
 • Aftagelig batterikasse
 • Og meget mere

Funktionerne varierer alt efter, hvilken el scooter du vælger. Du finder alt fra en smart rejsescooter med aftagelige dele, til en smal og klassisk scooter med kurv, der er let at navigere i supermarkedet. Eller hvad med en luksusscooter, der kan køre på stranden og i skoven? Vi fører el scootere i alle prisklasser og til ethvert behov i hverdagen. 

 

Sådan vælger du den rigtige el scooter 

Hos Varsø er vi eksperter i eldrevne køretøjer. El scootere er vores mest populære produkter. Men hvilken scooter skal du vælge? De findes i flere prisklasser, alt efter hvad de kan, hvor langt de kan køre og hvad der følger med. Inden du beslutter dig for en model, bør du overveje:

 • Hvor ofte skal du køre på den og hvor langt skal du?
 • Hvorhenne skal du køre på den? I supermarkedet, i skoven, andre steder?
 • Har du brug for udstyr til den?

Dine behov er vigtige, når du vælger elscooter. Det er en stor investering, og du skal naturligvis have en model, der matcher dine behov i hverdagen. Vi står altid klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål. 

Du skal selvfølgelig se din el scooter, før du hiver sparegrisen frem. Du køber jo heller ikke en bil, uden at have prøvet den først. Vi kommer gerne ud til en helt gratis og uforpligtende fremvisning, hvor du kan teste siddekomforten, sparke til dæk og selvfølgelig trille en lille runde på din nye bedste ven. 

 

3 års garanti og nedbrudsgaranti 

Kvalitet til hverdagen. Hos Varsø holder vi, hvad vi lover. Når du køber en el scooter hos os, får du en kvalitetsscooter, der er bygget til at klare hverdagens udfordringer for dig. Køretøjet holder til lidt af hvert og i mange år. Skulle du opleve en skade eller nedbrud, står vi klar indenfor 48 timer til at få dig godt kørende igen. Du skulle nødig misse dit ugentlige bankospil eller en tur i supermarkedet efter ugens bedste tilbud.  

Som ethvert andet køretøj, biler, scooter, cykler osv., kræver elscooteren også, at du vedligeholder den. Det kan du komme omkring på simpel vis ved at booke os til service af din elscooter. Vi kommer naturligvis ud til dig og klarer det på kort tid. Vi anbefaler, at du får et årligt serviceeftersyn, for at vedligeholde din elscooter og sørge for den til enhver tid er sikker at køre på. 

Køb en Varsø el scooter og gør en god investering i kvalitet til din hverdag.