EL-KØRESTOLE TIL ALLE BEHOV

Varsø fremviser altid de el-kørestole, du ønsker at se, der hvor du ønsker det. Uanset om det er hjemme eller på arbejdspladsen

Gratis og uforpligtende fremvisning hos dig

3 års garanti

Service og reparation
hos dig

Viser alle 2 resultater

Komfortable el-kørestole i god kvalitet 

Står du overfor at skulle købe en el kørestol til dig selv eller en af dine nærmeste? Vores el-kørestole henvender sig til personer med handicap, ældre med gangbesvær og andre der måtte have behov for en el kørestol til at komme omkring. Med dette eldrevne hjælpemiddel bliver det lettere at tage på indkøb, til arrangementer, på flyrejser eller andre ture uden for hjemmet. Vi forhandler både el-kørestole til rejsen og almindelige el-kørestole. Du finder modeller til almindeligt underlag, samt kørestol der kan bruges i et mere kuperet terræn. 

Dét at købe en el kørestol er ikke nogen let beslutning. Det er vigtigt, at der vælges den helt rigtige model til brugeren. Varsø kørestole med el er af høj kvalitet, god komfort og yderst brugervenlige. De er udstyret med funktioner som joystick, nakkestøtte, gummihjul og meget mere. Vi kommer gerne ud og viser dem frem, så el kørestolen kan prøves af, inden du køber den. Beslutter du dig for en Varsø el kørestol får du ikke blot et praktisk transportmiddel. Du får også en garanti, for at el kørestolen altid virker, som den skal. Det lever vi op til med en 48-timers nedbrudsgaranti. Er uheldet ude, skal du aldrig vente mere end 48 timer, før du er godt kørende igen. 

Få hverdagen tilbage med el kørestolen

Om det er et handicap eller det at blive ældre, der forhindrer dig i at bevæge dig fysisk omkring, er det en stor hindring i det daglige. El kørestolen giver dig friheden tilbage, idet du igen kan komme med på ture, besøge familie, være med på indkøb eller tage ud at rejse. El kørestolen giver dig nye muligheder og yder dig høj komfort.

Nu har vi talt en del om el kørestolen generelt. Nu skal du høre mere om Varsø el kørestole. Hvad kan de? Hvad koster de? Hvorfor skal du vælge netop vores kørestole? Det skal vi sige dig. Når du vælger Varsø, får du kvalitets el-kørestole med flere praktiske funktioner:

  • En sammenklappelig el rejsekørestol
  • En robust el kørestol til kuperet terræn
  • Høj komfort med bl.a. nakkestøtte, justerbare armlæn og ryglæn
  • Fart på 6-10 km/t
  • Mulighed for at køre 25-30 km på en opladning
  • Nem betjening med joystick 
  • Og meget mere

Du kan læse mere om de forskellige el kørestole og finde ud af hvad de kan her på hjemmesiden. Du kan også gøre det nemt for dig selv og bestille en fremvisning hjemme hos dig selv. Vi kommer hjem til dig og præsenterer vores populære el kørestole. 

El kørestole – Sådan vælger du den rigtige 

Valg af el-kørestol er ikke et hurtigt og nemt valg. Det er en større investering, da stolen koster fra 20.000 kr. Kørestolen skal passe til dig og dine behov i hverdagen. Det sikrer du dig ved at prøve den af, inden du køber den. Overvej også følgende:

  • Hvor skal du bruge din el kørestol henne?
  • Vægter du komfort eller praktik højest?

Hvor du skal køre henne, er afgørende for, hvilken stol du skal vælge. Tænk også over, om el kørestolen skal være den mest komfortable eller den mest praktiske. Vi har sammenklappelige el-kørestole godkendt til fly samt robuste og komfortable kørestole til færdsel på grusveje og skovstier. 

Hvorfor vælge Varsø el kørestole? Vores el kørestole er af den bedste kvalitet på markedet. Vælger du en af vores rejse-kørestole, får du en model, der ikke fylder eller vejer alt for meget og som er nem at folde sammen. Vælger du en almindelige model, får du høj komfort, lys til signalering i trafikken, samt mulighed for at opgradere batterierne til en yderligere rækkevidde på 40 km pr. opladning. 

Skal el kørestolen kunne noget helt særligt? Måske vil du gerne have en drikkevare med på turen? Eller har du brug for plads til indkøb? Vi forhandler et væld af tilbehør til din eldrevne kørestol, som du også finder lige her på hjemmesiden. 

Lad os vise el kørestolen frem hjemme hos dig 

Vil du vide mere om de el kørestole, du har set her hos Varsø? Vi tilbyder altid at komme ud og vise kørestolene frem. Vi ved, at det er en stor beslutning og en investering, som du skal tygge lidt på, før du vælger model. Når vi kommer ud til dig, får du, eller den der skal bruge stolen, lov at prøve den af. Vi giver også gerne en grundig introduktion til el kørestolen, dens funktioner og hvad du er garanteret, når du køber den hos os. Det er blandt andet en 3 års garanti og en 48-timers nedbrudsgaranti. Det er til og med gratis at få os ud og reparere den, hvis skaden er omfattet af vores garantiordning. 

Klar til at investere i en el kørestol? Kontakt os for en uforpligtende snak, og book et gratis besøg.